Berx krijgt van horeca een Antwerps handje met een middelvinger

“FUCKYOU.”

Gisteren kwam gouverneur Cathy Berx met groot nieuws. Ten minste, dat vond ze zelf. Alsof het cadeau van de eeuw werd gegeven, hief de gouverneur de avondklok – waarvan velen de grondwettelijkheid betwisten – op voor de provincie Antwerpen. De maatregel is tijdelijk en komt er om wille van de hittegolf.

Je mag in Antwerpen dus na 23u30 nog de straat op, of zoals velen onmiddellijk dachten nog even buiten de provincie rijden om een terraske te gaan doen, want voor de horeca komt er geen versoepeling, deuren dicht om 23 uur. Op de radio bewierrookte Berx zowaar zichzelf en sprak van goed crisismanagement. Dat is wellicht zo in de ogen van een intellectueel die niet drinkt, maar de modale Antwerpenaar ziet dat anders. Op Facebook posten ondernemers een foto waarop ze hun middelvinger opsteken naar de provincie. “Wij eisen ondernemerswaardige en werkbare normen! Allen die ons steunen? Post zoals ons een FUCKYOU uit ongenoegen!”

Duidelijk.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More