Bernie Sanders is de nieuwe clown van de Amerikaanse politiek

Een politicus die van wanten weet.

Bernie Sanders stal de show op de inauguratie van Joe Biden. De Democratische politicus – die in de voorverkiezingen de duimen moest leggen voor Biden – wilde een of ander statement maken bij diens eedaflegging. Hij zat onderuitgezakt op een stoel, gekleed in een simpel windjack met opvallende oversized wollen wanten. Daarmee maak jezelf onsterfelijk op het internet. De ene meme na de andere duikt op op de sociale media.

De  wanten zouden gemaakt zijn door een lerares uit zijn staat die ze hem twee jaar geleden cadeau deed. Ze zijn gemaakt van hergebruikte wollen truien en fleece gemaakt van gerecycleerde plastic flessen. Met die ‘blabla’ haalt Bernie wel het wereldnieuws. Daarom besloot de oud-presidentskandidaat de populaire foto op truien te drukken, om ze te verkopen voor het goede doel. De trui kost ongeveer 37 euro en het gehele bedrag gaat naar een liefdadigheidsinstelling die maaltijden aan arme ouderen levert.

Geeuw.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More