Benen doen bloedmooie dansende Koreaanse meid viraal gaan (video)

Wat te doen als Moeder Natuur je benen heeft geschonken die nog langer zijn dan een Belgische regeringsonderhandeling? 

In het geval van de Koreaanse zangeres en danseres Lisa, weet ze er miljoenen views mee te genereren. Maar liefst 16 miljoen op amper negen dagen tijd om precies te zijn. De 23-jarige mooie Zuid-Koreaanse is beter bekend als één van de leden van de waanzinnig populaire meidengroep Blackpink, die al eerder YouTube-geschiedenis hebben geschreven.

Haar solo-poging is dus meer dan geslaagd. Waarom dan al die focus op haar benen en niet op haar zangtalent of sensuele dansbewegingen? Tja, vraag dat maar aan de Twitter-gemeenschap. Daar kunnen ze de laatste 24 uren niet hun klep dichthouden over de wandelinstrumenten van ons Lisa.

Zo veel zelfs, dat haar benen nu deel uitmaken van een meme getiteld “Did it work?” In de meme worden de benen van Lisa telkens gecombineerd met een andere foto hetgeen tot grappige resultaten leidt.

Tja, laat ze maar lachen. We weten wel wie tenslotte de benen neemt met al de reclame-inkomsten van de video.

Update: een lezeres maakte ons er attent op dat Lisa helemaal geen Zuid-Koreaanse is. Bij nazicht blijkt ze eigenlijk nog gelijk te hebben ook. Lisa is van Thaise komaf, maar ze verblijft voornamelijk in Zuid-Korea om bezig te zijn met Blackpink.

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More