Bendespeurders nemen DNA van Dieter Ludwig (1937-2006)

Bendespeurders hebben dinsdag een opgraving uitgevoerd op een begraafplaats in het Waals-Brabantse Eigenbrakel (Braine l’Alleud). Onderzoekers van de cel Waals-Brabant lieten de opgraving van het lichaam van Dieter L. (1937-2006) uitvoeren op de begraafplaats van Foriest.

Volgens de goed geïnformeerde website bendevannijvel.com gaat het om Dieter Ludwig. Op het forum wordt enkel verwezen naar een nazi die zich bekeerde tot de islam: “Heiden Ludwig Post-war name: El Hadj Journalist for anti-jewish agency Weltdienst (NSDAP) Converted to Islam. Translator of Mein Kampf into Arabic. Lived in Egypt in the 1950’s.

De man hoeft volgens de beheerder van de website ook niet een verdachte in het dossier te zijn. “Misschien gaat het over een familielid waarvan ze geen DNA hebben.”

De Franstalige blog tueriesdubrabant legt de link via Ludwig naar huurling Guillaume Vogeleer. 

De bende heeft in 1985 een ‘hold-up’ uitgevoerd op een warenhuis Delhaize van Eigenbrakel.

De naam van Dieter Ludwig is in elk geval een complete verrassing en kwam tot nu toe nergens voor. Het zou een interessant nieuw spoor kunnen zijn.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More