Belgische douaniers boos op Vlaamse actrice omwille van deze foto

Opgelet: de Belgische douaniers kijken mee als je een bericht op Instagram plaatst. Actrice en social media influencer Angela Jakaj plaatste een sociale media post op Instagram die volgens de douaniers reclame lijkt te maken voor een handtas van een bekend merk. Doordat de prijs niet strookt met de gangbare prijzen, gaat het volgens de Douane vermoedelijk om namaak. De Douane keurt het promoten van namaakkledij op social media af. Wie online namaak koopt kan een sanctie oplopen.

Angela Jakaj (Shkodër, Albanië 22 mei 1999) is een Albanees-Vlaamse actrice. In 2014 speelt Angela Jakaj haar eerste rol, Leyla in de Ketnetserie D5R. Ze volgde vier jaar toneellessen aan de stedelijke academie voor muziek, woord en dans in Vilvoorde. Sinds september 2014 maakt ze deel uit van de theatergroep jkg Element. Zowel in 2014 als in 2015 was Angela Jakaj te gast op Het gala van de gouden K’s. ‘D5R’ werd beide jaren genomineerd en werd tweemaal Ketnet-reeks van het jaar. In 2016 krijgt Angela Jakaj de rol van Saartje Frederickx in de televisieserie Familie. In 2017 begon Jakaj aan de studie rechten in de universiteit van Leuven. In 2019 had ze een gastrol in de online reeks instaverliefd als Amelie.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More