Bekijk het leven door een zonnebril met Instagram-filter (foto’s)

Als er iets is wat we tegenwoordig nodig hebben in het leven, is meer kleur. Zelfs nog meer kleur dan alle pulls van Marc Van Ranst tezamen.

Want alles ziet er nu eenmaal beter uit als je er een filtertje overheen plaatst. Zij die opscheppen met hun lief op Instagram, maar wreed teleurgesteld zijn met deze persoon in levende lijve….geen nood, met deze geniale zonnebril leef je verder in jouw virtueel schijnwereldje, waar grove poriën en rimpels onbestaande zijn.

De Tens Filter Sunglasses is een zonnebril die niet alleen uw ogen beschermt tegen UV-straling, maar ook geleverd wordt met een op maat gemaakte filterlens die de wereld om je heen een verheffende tint geeft.

Het idee ontstond toen drie hobbyfotografen hun vakantiefoto’s aan het bewerken waren en dachten: ‘Zagen we de wereld maar echt zo’. Hun idee bestond al even, maar eindelijk hebben ze genoeg geld bij elkaar gesprokkeld om de bril daadwerkelijk te fabriceren. De bril is verkrijgbaar in verschillende designs en meer details over de kosten, vind je hier.

Je weet alvast wat dragen, zodra je wakker wordt naast je onenightstand.

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More