Bekend model uit de jaren 90 gaat volledig naakt voor fotoshoot (foto’s)

Dankzij sociale media als Instagram is het zoveel makkelijker geworden om model te spelen. Pikante foto, stijlvolle filter, een resem likes en de sponsors komen vanzelf. Maar net omdat die zee van mooie Instagram-visjes zo groot is, is het ook moeilijk om gespot te worden.

Dat was in de jaren 90 wel anders. Toen waren er slechts een handvol bekende supermodellen. Dames als Cindy Crawford, Naomi Campbell, Christy Turlington, Claudia Schiffer, Linda Evangelista en Stephanie Seymour kregen bijgevolg astronomische bedragen om op de catwalk te lopen.

Deze laatste is intussen negenenveertig jaar oud. Dat leeftijd slechts een getal is, bewees Seymour door akkoord te gaan met een uitdagende fotoshoot voor Love Magazine.

Het is niet de eerste keer dat Stephanie Seymour volledig naakt gaat. In 1991 deed ze al stof opwaaien door te poseren als naakt standbeeld in een bekende foto van Herb Ritts.

Zo te zien heeft dit beeldhouwwerk de tand des tijds goed doorstaan.

@stephanieseymourofficial for @thelovemagazine Styled by @kegrand @babbym @_charlesjeffrey Hair by @davidvoncannon Makeup by @hungvanngo

A post shared by Patrick Demarchelier (@patrickdemarchelier) on

#tbt Glen Luchford for Pop Magazine 2008⚡️ @_glen_luchford @panosyiapanis #stephanieseymour

A post shared by Stephanie Seymour (@stephanieseymourofficial) on

Herb Ritts 1991 ☀️ #whosaysagirlcantgrill #herbtaughtmehow #stephanieseymour

A post shared by Stephanie Seymour (@stephanieseymourofficial) on

 

 

 

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More