Begeerlijke Valerie Croes: “Ik wil meespelen in Zillion-film”

Zo, een Gentse met ambitie.

Onlangs zagen we iets verschijnen op de Facebook-pagina van Valerie Croes. Dat ze weldra een shoot zou doen voor het grootste mannenblad van Vlaanderen. Wij vroegen ons af: hoeveel mannenbladen zijn er in Vlaanderen? En welk is dan het grootste? Soit, we besloten Valerie de kleren van het lijf te vragen.

Vertel eens wat over jezelf?
“Ik ben dus Valerie, een model uit Gent. Zoals de meeste mensen, ‘geniet’ ik nu van een verplichte rust thuis.”

Hoe ben je erop gekomen om model te worden?
“Wel, vele jonge meisjes dromen ervan om model te worden. Ik dus ook vroeger. Je kijkt altijd op naar bepaalde modellen, of je hebt een rolmodel en je wil dat nastreven. Gelukkig kreeg ik de looks waarmee ik die droom nog kon waarmaken ook.”

Hoe zien je toekomstplannen eruit? Wat met die shoot voor Vlaanderens grootste mannenblad?
“Wel, ik heb dus een opdracht gekregen van een bekende discotheek. Weldra ga ik daar een shoot doen, die dan zal gepubliceerd worden in Vlaanderens meest bekende mannenblad. Meer kan ik daar nog niet over kwijt voorlopig. Daarna zal ik ook de host worden op een BV-feestje, samen met twee andere modellen. Voor de rest focus ik mezelf op modeopdrachten, en dan het liefst met fotografen die iets betekenen in Vlaanderen, zoals jullie huisfotograaf Filip Moerman bijvoorbeeld.”

Heb je al weleens wat geks meegemaakt tijdens een shoot?
“Bwa, wat is gek? Ikzelf ben ook prettig gestoord!”

Doe je iets speciaals om dat mooie figuurtje van jou te behouden?
“Ja. Veel sporten en op mijn voeding letten. Al is dat tijdens deze lockdown niet zo gemakkelijk. Ik ben een echte Netflix’er dezer dagen, en daar horen dan ook de nodige versnaperingen bij.”

Wat is je ultieme droom?
“Eum, actrice worden? Ik zou graag ooit in een film meespelen. Op korte termijn: ik zou graag een rol in de Zillion-film willen vertolken. Zeker nu ik weet dat Ella Leyers erin mee zal spelen. Ik heb inmiddels al contact opgenomen met de productie, we zullen zien wat er uit de bus komt.”

1

Image 1 of 10

(Foto’s: Phil Tubbax)

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Croes Valerie (@_croesvalerie) op

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More