Beerschot: de droom van een nieuw stadion op Petroleum Zuid herleeft

Beerschot droomt opnieuw (hardop) van een nieuw stadion aan Petroleum Zuid in Antwerpen, nu het met Philippe Verellen (CEO van Wolf Oil) een nieuwe, kapitaalkrachtige investeerder aangetrokken heeft.

Op dit eigenste ogenblik is het nog niet duidelijk of Beerschot in 1A of 1B zal spelen, maar elke club die wil doorgroeien op termijn “moet” een volwaardig stadion kunnen aanbieden, zeker mocht er ooit sprake zijn van Europees voetbal.

Op Petroleum Zuid is er alvast voldoende ruimte om een veel groter dan het Olympisch Stadion op het Kiel te bouwen, met meer comfort alsook een betere bereikbaarheid. Beerschot huurt het Olympisch Stadion nog tot 31 augustus 2026 van de stad. Tegen het einde van die termijn wil de club een nieuw stadion neergepoot hebben op de gesaneerde site van Petroleum Zuid. Het huidige stadsbestuur zou hierover al haar fiat gegeven hebben.

Daarnaast ligt bij Beerschot ook het verbeteren van het oefencomplex aan het Universiteitsplein en de jeugdinfrastructuur op de Beerschotse bestuurstafel.

De club deed ondertussen al 6.000 abonnementen aan de man/vrouw voor volgend seizoen en doet daarmee nu al evengoed als vorig seizoen.

 

 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More