Bedrijf verkoopt matching Hawaii-hemden voor honden en hun baasje (foto’s)

Hawaii-hemden zijn weer helemaal in en dat hebben we te danken aan de Netflix-serie ‘Stranger Things seizoen 3’.

Want één typisch jaren 80-item sprong er voor veel kijkers uit: het Hawaii-hemd van personage sheriff Hopper. In dit seizoen lijkt hij geïnspireerd te zijn door Magnum P.I. en draaft hij constant rond in een roze Hawaiihemd. Tienduizenden fans vroegen zich af op Twitter waar ze in hemelsnaam de exacte versie van Hopper’s overhemd konden vinden. Maar helaas pindakaas, de blouse met korte mouwen is custom made voor Jim Hopper in Stranger Things 3 en dus niet te koop.

Maar niet getreurd, want er bestaat een veel leuker alternatief, zeker als je de trotse eigenaar bent van een kwispelende viervoeter. Want de webshop Dog Threads verkoopt passende Hawaiihemden voor jou en je hond.

Of je nu thuis een chihuahua of een rottweiler hebt rondlopen, de hemden zijn te koop in allerlei maten en met verschillende prints.

Nu alleen Blackie nog overtuigen alle knoopjes dicht te doen en alle ogen zullen in het park op jullie gericht zijn. Aloha!

1

Image 1 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More