Beauty Francesca is nog steeds ‘Too Hot to Handle’

Dat is iets anders dan Big Brother.

Wie de eerste afleveringen van Big Brother heeft gezien, moet ongetwijfeld gedacht hebben dat ze te maken hebben met een flauw afkooksel van ‘Down the Road’. Hoewel… we moeten ons stante pede excuseren want die uitspraak is voor de olijke bende van Dieter Coppens zelfs een serieuze belediging. 

Soit, waar we naar toe willen, is dat de nieuwe reeks Big Brother zowat de volgende reality-reeks in de rij is waar mensen tevergeefs op zoek gaan naar eeuwige roem. Na het kort doorlichten van de kandidaten kunnen we alleen maar stellen dat zij niet tot aan de enkels van de originele bezetting reiken en dat wij er ook geen fan van zijn.

Geef ons dan maar herhalingen van ‘Too Hot to Handle’. Wie deze reeks nog niet gezien heeft zal ongetwijfeld wel iets wilder van de kandidaten worden. Kijk maar eens mee naar de hete Canadese Francesca Farago. Dat is pas sluit-ons-er-maar-honderd-dagen-mee-op-materiaal. 

1

Image 1 of 19

Credits: Instagram 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More