‘BDW’: in het hoofd van Bart De Wever

Strijdbare ontgoocheling.

Reportagemaakster Petra De Pauw volgde N-VA-kopstuk en Antwerps burgemeester Bart De Wever een jaar lang op de voet, zowel professioneel als privé. Het resultaat: de driedelige docureeks BDW. Bart De Wever is een topspits in de Belgische politiek, geliefd maar ook gehaat – maar altijd minstens gewaardeerd. Maar waar komt die controverse vandaan? Registrerend, observerend en vragend tracht Petra te weten te komen wie Bart De Wever werkelijk is. Vanwaar komt zijn politieke energie en wat doen bijna 25 jaar inzet, passie, tegenkanting en lof met hem en zijn omgeving?

Het enige wat op voorhand vaststond, was dat Bart De Wever vijftig jaar werd. De rest van 2020 was bij aanvang een groot vraagteken. Uit het niets schudde corona alle kaarten door elkaar en werd 2020 misschien wel het moeilijkste jaar uit zijn politieke leven. Petra mocht alles vragen en hij beloofde eerlijk te antwoorden, ook op de lastige vragen. Het levert een ongeziene inkijk op in het hoofd van Bart De Wever, hoe hij denkt, werkt en voelt.

EEN / 10 februari, om 20:35 – 21:30 : ‘BDW’

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More