Basketbal kan in een drone veranderen (foto)

Mochten de Autobots of Decepticons in plaats van constant oorlogje spelen het eens uitvechten op een sportpleintje, dan zou dit al de perfecte bal zijn om driepunters mee te scoren.

Want deze basketbal lijkt zo weggerold te zijn uit één van de vele Transformers-films. Onze wagens staan voorlopig nog rustig aan de zijkant geparkeerd, maar basketballen? Yep, zij zijn vanaf nu niet meer te vertrouwen. Want de Zcadoo Basketball Quadcopter Drone is eerder bedoeld om te zonnebadende buurvrouw te bespioneren dan er een paar lay-ups mee uit te voeren.

Een drone die eruit ziet als een basketbal, maar kan openklappen met vier rotoren en een vliegbereik heeft van 30 meter met ingebouwde 720p video camera. De bal kan ook met de stem geactiveerd worden om het plaatje compleet te maken. Jammer genoeg kan het speeltje slechts zes minuten in de lucht zweven eer het tijd is voor de volgende oplaadbeurt.

Voor 45 euro laat jij je tegenspelers ze zien vliegen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More