Bart Somers blundert nog maar eens

Bart Somers tweette vandaag over zijn overleg met de SERV. En heeft daarbij weinig gevoel voor ironie. Of net heel veel. ‘t Is maar hoe je het bekijkt.

Oh, Bartje toch. Wat een week maak jij mee, man. En dan dacht je de narratief een beetje te verleggen door te tweeten over iets dat schijnbaar niet gerelateerd is.
Oeps.

De desbetreffende tweet, onderaan te bekijken, gaat over zijn overleg met de SERV (Sociaal Economische Raad Vlaanderen). Ze hadden blijkbaar een ‘constructief gesprek, over het versterken van de arbeidsintegratie van nieuwkomers, om hen zo snel mogelijk zelfredzaam te maken’.

Zou hij doorhebben dat hij daarmee een soort wormgat van ironie creëert, sterk genoeg om in zichzelf te vouwen en de kleur blauw volledig op te slokken? 

Op zich is de activering van eender welke bevolkingsgroep op de arbeidsmarkt natuurlijk een positief iets. Maar om nu net deze week letterlijk te tweeten dat ze ‘de ambitie delen dat nieuwkomers best zo snel mogelijk zelfredzaam zijn’, was misschien toch niet zo’n goed idee. De €50.000-mopjes rollen ondertussen uiteraard massaal over hem heen.

Gratis tip voor Open VLD: geef die man een social media manager en bescherm hem tegen zichzelf.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More