Bart De Wever heeft fantastisch (corona)nieuws

Het einde van een tijdperk waarin de politie er zomaar je deur uit kan komen knotsen lijkt nabij, jongens!

Afgelopen zomer, toen dat tijdelijk even mocht, zaten we op een Antwerps terras met een dokter. Na een vierde Trappist, en met ietwat dubbele tong, verklaarde hij toen: “’t Is nog niet gedaan met die corona. Dit najaar krijgen we een tweede golf. En volgend voorjaar nog een derde golf. Pas vanaf september 2021 zullen we weer een min of meer normaal leven kunnen leiden.”

Of dat nu voorkennis, een wilde gok of nog wat anders is, dat weten we niet. Feit is wel dat hij aangaande die tweede golf al gelijk had, en de rest zal al dan niet blijken.

Maar blijkbaar weet ook Bart De Wever dat we in september weer mogen leven. “Binnen en buiten zwemmen, schaatsen, wellness en fitness… vanaf september 2021 in sportpark Groot Schijn in één van de grootste complexen van Vlaanderen. Zwemkuip in 3D geprint… indrukwekkend”, zo laat hij op zijn Facebook weten.

Binnen en buiten zwemmen, schaatsen, wellness en fitness… vanaf september 2021 in sportpark Groot Schijn in één van de grootste complexen van Vlaanderen. Zwemkuip in 3D geprint… indrukwekkend.

Geplaatst door Bart De Wever op Dinsdag 8 december 2020

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More