Barbara: “Ik ben te sexy om te gaan werken”

De miserie van de vleesgeworden Barbie.

Barbara Luna Sipos (22) is van kinds af aan geobsedeerd door speelpoppen. Zo extreem zelfs dat ze er 150.000 euro voor overhad om zich tot een levende pop te laten sculpteren. Ten minste, het was (ex)manlief die voor de kosten van de plastische chirurg mocht opdraaien. Tien operaties later en na het oppompen van haar peertjes van 34B naar meloenen van 34F, is Barbara eindelijk wie ze altijd al had willen zijn: Barbie.

Maar, toen kwam er dat ‘probleem’ waar Barabara-Barbie niet had bij stilgestaan. Zij heeft haar job als receptioniste moeten opgeven omdat – naar eigen zeggen – mannen helemaal door de rooie gaan als ze haar zien. “Ik realiseerde mij dat we in een maatschappij leven waar een heel aantrekkelijke vrouw weinig opties heeft om haar job te behouden of om hogerop te geraken tenzij ze seks heeft met mannen, en dat wil ik niet”, aldus Barbara. En dus is Barbara tè sexy om te kunnen werken.

Erg.

Pittig detail er werd niet alleen gesleuteld aan wat voor iedereen zichtbaar is. Ze koos ook voor een Barbie-poesje. Kostprijs: 6.000 euro.

1

Image 1 of 9

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More