BangBros-regisseur deelt zijn vreemdste ervaring

Een pornoregisseur getuigt over het vreemdste idee dat hij ooit filmde.

Logan Xander, nog maar 21, is full-time Adult Film Producer voor de site BangBros. Uiteraard kenden wij die site niet, maar blijkbaar maken zij nogal pikante video’s.

Xander werkt al in de sector sinds hij oud genoeg was om er te solliciteren. 
Ook in deze sector is ‘creativiteit’ belangrijk, dus kwam hij met een leuk nieuw idee. Aangezien ‘stepsister’ tegenwoordig één van de populairste zoektermen is, dacht hij ‘daar moet ik iets mee doen’. 

“We hebben onlangs een scène opgenomen die ik zelf heb geschreven. Het concept ervan was dat het personage van de mannelijke acteur verliefd werd op een sekspop, en seks bleef hebben met de pop doorheen het hele huis. Zijn ‘stiefzus’ blijft hem betrappen terwijl hij de pop gebruikt en uiteindelijk hebben ze seks zodat hij kan weten hoe een echte vrouw aanvoelt.”

Geniaal! Daar kunnen de gebroeders Dardenne een puntje aan euh… zuigen.

“Het was gewoon een super goofy scène, en eerlijk gezegd was het echt grappig om te zien hoezeer de mannelijke performer in karakter raakte met die pop.”
Kwestie van het begrip ‘method acting’ naar nieuwe hoogten te tillen.

Xander is erg actief op sociale media, en de vraag die hem het meest gesteld wordt is of het stinkt op set.

“Mensen vragen ALTIJD of het stinkt op de set. Ik snap dat niet!” aldus Logan. “Luister, als het meisje of de jongen zich niet goed schoonmaakt, of als het gewoon stinkende mensen zijn, ja, dan zal er een stank zijn. Maar meestal ruikt het gewoon naar mensen.”

En waar neemt hij de meeste van zijn geniale films op?

“BangBros is momenteel bezig met de bouw van een filmstudio, dus we zullen de studio veel gebruiken als die klaar is. Maar momenteel vooral bij mensen thuis. Die krijgen dan een locatievergoeding”. Best.

“En natuurlijk worden BangBus-scènes opgenomen in de legendarische BangBus zelf.”
Schijn daar eens rond met een blacklight, zeg.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Logan Xander独自和 (@heygrimy)

 

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More