Bahama’s-babes kwetsen op Instagram

160

Steunbetuiging in bikini voor getroffen Bahama’s schiet in verkeerd keelgat.

Instagrammers die de aandacht willen trekken voor hun pagina, posten misplaatste steunbetuigingen. Tenminste dat vinden vele social-media-gebruikers.

“Schandelijk” klinkt het in talloze reacties op de Bahama’s-babes .

Volgens de Instagrammers zelfs zijn het niet meer dan ‘gedachten en gebeden’ voor het getroffen paradijs.

Op één post meldt een vrouw met een ‘belfie’ van haar billen in bikini: “Biddend voor de veiligheid van dit mooie land # Bahama’s.”

De reacties op Instagram zijn even ‘instant’ als negatief. “Dit is walgelijk, meteen deleten”, schrijft de één. Een andere : “ Dit is waarom ik de sociale media haat”, of nog: “Beschamende zelfpromotie;”

De biddende vrouw was echter lang niet de enige die op die manier steun wilde betuigen. Tal van toeristen vonden het nodig om pikante foto’s uit de oude doos te halen en die deemoedig te posten.

Ondertussen hebben meer dan 13.000 mensen hun huis en al hun bezittingen verloren en staat het dodental voorlopig op 7. De heibel op de sociale media is zeker te begrijpen. Wanneer mensen het leven laten, ga je niet zogenaamd zitten bidden in je bijna blote kont om wat ‘likes’ binnen te halen.

Stel je eens voor dat iemand wat halfnaakt in Wirijkse straten zou posten als steunbetuiging voor de gasexplosie van dinsdag.

 

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur