Baby Yoda kostte 5 miljoen dollar (video)

Duur, maar zijn geld meer dan waard.

Een groen diertje met de ogen van een ree en de oren een Chihuahua kostte zo’n 5 miljoen dollar om te maken. Daar kwam acteur Adam Pally achter toen hij tijdens de opnames van ‘The Mandalorian’ het wezentje een  tik moest geven. Na de eerste take kwam Jon Favreau – de geestelijke vader van Yoda – voorzichtig meedelen dat het popje zo’n 5 miljoen dollar had gekost. “Ik wil dat je er op slaat, maar ik wil ook dat je het weet”, zei Jon.

5 miljoen dollar, en toch is Baby Yoda elke cent waard geweest. ‘The Mandalorion’ – een afgeleide van Star Wars – is razend populair en Baby Yoda is een godsgeschenk voor merchandising. Tot voor kort kon je knuffelmateriaal van baby Yoda enkel in de Disney-winkels krijgen, maar de sprookjesfabriek Disney heeft nu ook een deal gesloten met zowel Funko als Mattel, twee speelgoedgiganten.

Als je weet dat je alleen betalend naar ‘The Mandalorian’ kan kijken, dan hoef je geen rekenwonder te zijn om te weten dat het groene ettertje zijn geld meer dan waard is.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More