Baba Vanga’s voorspellingen voor 2021 zijn niet van de poes

‘t Zijn maar idiote voorspellingen natuurlijk, maar heel wat van haar predicties kwamen al uit…

Baba Vanga wordt ook weleens de ‘Nostradamus van de Aldi Balkan’ genoemd. Ze overleed meer dan twintig jaar geleden, maar haar legende is nog steeds springlevend. Vanga groeide op in Macedonië en de legende wil, dat ze blind werd tijdens een zandstorm. Wat er precies gebeurde tijdens die zandstorm wat haar het zicht ontnam, dat is dan weer niet bekend. Maar nadat ze blind werd, ‘zag’ ze wel dingen die in de toekomst zullen gebeuren.

Dat klinkt allemaal kriekezot natuurlijk, maar heel wat van haar voorspellingen kwamen uit. Dat de Russische submarine Kursk in 1989 voor altijd onder het zee-oppervlak zou blijven? Had ze voorspeld! De aanslag van 9/11? Had ze al lang voor verwittigd! Volgens sommigen – bepaalde dingen die ze vertelde, zijn natuurlijk vatbaar voor interpretatie – voorspelde ze zelfs dat Trump een coronabesmetting zou oplopen.

Ook voor 2021 deed ze enkele opmerkelijke voorspellingen, en over een dag of 370 zullen we weten of ook die zullen uitkomen.

Beginnen met het goede ‘nieuws’? Welaan dan! Knappe koppen zullen eindelijk iets vinden tegen iets dat nog vreselijker is dan corona: “Kanker zal vastgebonden worden met ijzeren kettingen.”

Iemand heeft het volgend jaar op het leven van Putin gemunt. De Russische president zal de aanslag echter overleven.

Volgens Vanga’s voorspellingen, zullen islamitische terroristen volgend jaar een tandje bijsteken. Van al dan niet zelf ineen geknutselde explosieven, zullen voor hun terreur in Europa overstappen naar chemische wapens.

Nog volgens haar, zal de mensheid in 2021 moeten vechten tegen… draken. Nu lopen er al genoeg draken van mensen rond op deze aardkloot, dus wellicht bedoelt ze geen mythisch, vuurspuwend wezen.

Sommige mensen zullen volgens Baba Vanga ‘rood geld hebben’. Dat is wel heel vaag. Hebben doemdenkers gelijk, gebruiken communisten de coronacrisis om de macht te grijpen en wordt het geld ‘rood’ van communisme? Of gaan er gewoon meer mensen betalen met rode briefjes van tien euro volgend jaar?

En dan nog een voorspelling voor volgend jaar waarvan we denken ‘zo kunnen we het ook’: “Ik zie de nummers honderd, vijf en heel veel nullen.”

 
 
 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More