Aston Martin brengt een laatste speciale serie van de Vanquish (foto’s)

Het is tijd voor een nieuw model en de laatste exemplaren krijgen een speciaal kleedje.

De huidige Aston Martin Vanquish is inmiddels zes jaar op de markt en in autoland is dat tegenwoordig een eeuwigheid. Hoog tijd voor een opvolger dus. Maar vooraleer het zover is, is het tijd voor een speciaaltje.

Van de Vanquish S Ultimate zullen welgeteld 175 exemplaren gefabriceerd worden. Honderd coupés, vijfenzeventig cabriolets. Het verschil met de gewone Vanquish S zit ‘m in de kleuren.

De Ultimate Black wordt zwart met zwarte remklauwen en hier en daar details in het brons. Casino Royal krijgt een grijs jasje, gele remklauwen en blauwe accenten. Tot slot is er de White Gold: een witte carrosserie met zwarte remklauwen en bronzen details.

Onderhuids blijft het een gewone Vanquish S. Een 6-liter V12 met 603pk dus. De coupé moet £ 211.995 (242.169 euro) kosten, de cabrio £ 223.995 oftewel 255.877 euro. De Ultimate-trim kost dus zo’n 12.500 euro extra.

1

Image 1 of 7

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More