Ass-slapping haalde het net niet als olympische sport (video’s)

Slappe handjes en stevige konten

‘Slapping’ is een sport in Rusland. Je weet wel, twee kerels staan tegenover mekaar en proberen mekaar bewusteloos te slaan.

Er bestaat ook een vrouwelijke variant. Geen vrouwelijk ‘versie’, want ja, er zijn ook vrouwen die de mannelijke ‘slapping’ beoefen. Nu goed, de vrouwvriendelijke versie heet ‘ass slapping’. Twee vrouwen slaan mekaar op de kont. De regels zijn simpel: de vrouwen wisselen elkaar af en de winner is degene die zo’n harde pets weet te geven dat de ander omvalt. Waar overigens nog geen beelden van bestaan.

Van de voorbereiding voor deze atletische sport bestaan er echter wel beelden. Die willen we jullie alvast niet onthouden. Al wat je nodig hebt is jezelf een elastiek.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Анастасия Золотая NN/MSK (@sportnastya)


We vermoeden dat niet iedereen het met ons eens zal zijn wanneer we ass slapping ‘vrouwvriendelijk’ noemen. Manvriendelijk komt wellicht dichter in de buurt. De meeste mannen kunnen een wedstrijdje ass slapping zonder moeite pruimen.

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More