Ashton Kutcher ligt onder de sloef van Mila Kunis (video)

“Nee, je gaat niet naar de ruimte met Virgin galactic.”

Papa Kutcher heeft van mama Kunis zijn ticket voor de volgende vlucht van Virgin Galactic moeten doorverkopen. Virgin Galactic – het gloednieuwe bedrijf van Richard Branson – vliegt vanaf nu ook toeristen naar de ruimte. De Ashtons zitten er warmpjes bij – hun vermogen wordt op een 270 miljoen dollar geschat – en dus dacht Asthon om zijn zakgeld van de maand te spenderen aan de eerste echte toeristentrip naar de ruimte.

Maar moeder de vrouw dacht daar anders over, zo vertelt hij in een interview. “Ik was inderdaad van plan om naar de ruimte te gaan met de eerstvolgende vlucht van Virgin Galactic”, klinkt het. “Maar gezien ik een gezin heb met kinderen… Mijn echtgenote heeft mij aangemoedigd om het niet te doen, want ze vond het geen goede beslissing voor onze familie. Als je jonge kinderen hebt ga je best niet naar de ruimte, dus ik heb mijn ticket terug verkocht aan Virgin Galactic. Maar ooit wil ik wel naar de ruimte gaan.”

Manlief moet dus wachten tot de kinderen wat groter zijn. De spruitjes zijn amper 4 en 6 en zouden een dode papa te erg missen.

Een vlucht met Virgin kost momenteel 212.000 euro. Aston laat weten dat hij nu niet meevliegt maar de ster wil ooit wel richting sterren zoeven. “Zeker weten.”

Zo zie je maar, sterren hebben ook problemen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More