Ashley Graham: “Hoofdpijn is geen excuus om niet van bil te gaan”

Ashley Graham is goed op weg om America’s Next Top Mogul te worden. Naast een succesvolle carrière als model, ontwerper en influencer houdt ze ook moeiteloos de vlam in haar achtjarige huwelijk. Hoe ze dat doet?

Ashley Graham moeten we niet meer aan je voorstellen. Ze is één van de meest succesvolle plus-size modellen ter wereld, het gezicht van meerdere campagnes in de mode-industrie en ontwerper van haar eigen lingerie- en bikinilijn voor vrouwen met #sizesexy. Dat laatste is een van de onderwerpen waar ze graag over spreekt in haar eigen podcast Pretty Big Deal, die te beluisteren en te bekijken is op YouTube. Een carrièrevrouw van de bovenste plank dus.

Bij velen onder ons rijst de vraag hoe zo’n drukbezette vrouw een succesvol huwelijk in stand houdt. En zeker met een al even drukbezette man. Graham is ondertussen acht jaar getrouwd met cameraman en regisseur Justin Ervin (Six Months Later, Elephant in the Room). In een interview met Elle Magazine verklapte ze haar geheim.

Volgens Graham is hoofdpijn na een drukke werkdag absoluut geen excuus om niet van bil te gaan. Integendeel.
“Ik heb gemerkt dat we, wanneer we een tijdlang niet intiem zijn, kortaf worden tegen elkaar. Wanneer we het wel regelmatig doen, kunnen we niet genoeg krijgen van elkaar. We worden er meteen goed gezind van.”

Hoewel Ashley Graham en Justin Ervin elkaar als good Christians leerden kennen in de kerk en de daad uitstelden tot na het huwelijk, blijkt kuisheid niet bepaald Grahams grootste sterkte te zijn. In hetzelfde interview verklaarde ze dat ze voordat ze Ervin leerde kennen, op haar éénentwintigste al vijf jaar lang op eigen benen stond en leefde van het modellenwerk: “Ik had op dat moment de hele wereld al gezien en was met half New York het bed al in gedoken. I had done it all, literally!”

Ervin moest echter even op zijn kin kloppen. Graham had zich voorgenomen om het met hem rustig aan te doen en eerst een goede vriendschap, vertrouwen en communicatie op te bouwen. “Natuurlijk voelden we ons wel tot elkaar aangetrokken. We would make out heavily. Ik maakte me geen zorgen over hoe het zou zijn om het met hem te doen, maar vroeg me vooral af of ik hem kon vertrouwen en of ik de rest van mijn leven met hem zou kunnen doorbrengen.”

Ervins geduld wordt dus nog steeds beloond.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham) op

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More