Arnout vond mooiste vrouw van Griekenland

Arnout Hauben (Leuven, 1976) is een Vlaams televisiemaker en medeoprichter van het productiehuis De chinezen. Hij ondernam een tocht van Gibraltar naar Jerusalem. Hij omschrijft zichzelf als een glijmiddel.

Gelukkig vond die tocht eerder plaats, want vandaag is het een beetje onrustig in Jerusalem. Eerder had Arnout een ontmoeting met de zaakvoerder van FC Auto Centro Revisioni in Palermo.

Arnout bezocht ook even enkele Griekse eilanden. Hij vond het nodig onze Vlaamse kustlijn te minimaliseren en die van de Grieken te verheerlijken. Niets belet Arnout om daar te blijven.

Op een van die Griekse eilanden vond Arnout zowaar de mooiste Griekse vrouw. Ooit was ze Miss Thessaloniki, decennia geleden. Dat de vrouw echt wel oud was, bleek toen ze aan Arnout vertelde dat ze de Ionische aardbeving van 1953 had meegemaakt.

Arnout is natuurlijk niet alleen op stap: hij heeft nog een klank- en geluidsman mee. Een van de twee heeft de gewoonte om de bedden van de hotels te beschadigen. Een medewerker van het productiehuis vertelde me onlangs nog dat ze een aparte kostenstaat hebben voor de vergoeding van die hotels.

De partners van die mannen moeten zich in elk geval grote zorgen maken. De knappe Griekse dames die de Vlamingen op de Ionische eilanden ontmoet hebben, moeten een enorme aantrekkingskracht uitgeoefend hebben op hen.

Er wordt wel eens verteld dat er in Portugal en Griekenland geen knappe vrouwen (meer) zijn. Ze zouden allen naar het buitenland gevlucht zijn. De ontmoeting met Miss Thessaloniki die nog de Ionische aardbeving van 1953 meegemaakt heeft, toont aan dat die informatie niet klopt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More