App Cameo heeft een verrassende nummer 1 als grootverdiener in 2020

2020 was niet alleen het jaar dat kappers, horeca-uitbaters en dj’s op hun gat zaten, maar ook ontzettend veel acteurs die even op non-actief werden gezet.

Ook in Hollywood, waar bekende figuren eenzaam zaten opgesloten in hun miljoenenvilla’s en tot de conclusie kwamen dat de wereldbol niet rond hun as draaide. Dat leidde soms tot tenenkrommende taferelen.

Dan zijn er nog de duizenden B- en C-sterren die niet kunnen teren op een vette spaarrekening en alternatieve methodes moesten zoeken om rond te komen. Gelukkig voor hen is er de app Cameo.

Via deze applicatie koop je als het ware een videoboodschap van een uitgerangeerde ster. Voor ruim tweeduizend dollar krijg je bijvoorbeeld felicitaties van Caitlyn Jenner (de vader van Kylie Jenner). En voor een boodschap van Snoop Dogg ben je ruim 600 dollar kwijt. Een prijzig verjaardagscadeau. Dat wel.

Geld dat mensen in 2020 broodnodig hadden en dus liever in mindere mate uitdeelden aan niet zo bekende sterren. Zo was de zwaarlijvige, kale acteur Brian Baumgartner – dankzij ontzettend veel mini-transacties – de best verdienende persoon op Cameo het afgelopen jaar.

Zijn naam zegt je misschien niet meteen iets, maar hij speelde de rol van de stille, monotone boekhouder in The Office. In de serie was hij de pispaal van het kantoor. Maar wie het laatst lacht, lacht het rijkst. Want Brian heeft in 2020 maar liefst een miljoen dollar opgestreken dankzij de app.

Volgens CEO Steven Galanis heeft hij zijn succes te danken aan zijn enorme toewijding en de vele grapjes die hij verwerkt in zijn boodschappen.

Een ideetje voor de protput?

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More