Apocalyptische Ducati is gebaseerd op Terminator Salvation (foto)

Van alle Terminator-films (met of zonder Stallone) is Terminator Salvation de enige film die zich daadwerkelijk afspeelt in een toekomst in handen van Skynet en haar leger van dodelijke robots.

De film zelf was geen meesterwerk zoals Judgment Day, maar niettemin best wel te pruimen. In de film is de wereld getransformeerd tot een uitgebleekte woestijn en de laatste restjes mensheid worden door hijskraanhoge robots in futuristische concentratiekampen gesmeten. Zij die weten te ontsnappen aan de Terminators worden opgejaagd door robot-motorfietsen zonder bestuurders, ook beter bekend als de attack dogs.

Blaffen doet onderstaande Moto-Terminator niet, maar hij doet wel de staart kwispelen van elke filmfan. Designers Martin Laing en Victor Martinez zijn er namelijk in geslaagd een Ducati Monster 1100 S te baseren op de modellen uit de film. Tijdens de opnames werd de motor bestuurd door een stuntman, die zich helemaal in het metaal wriemelde.

Terwijl er bij deze versie er een zadel voorzien is, al dan niet even comfortabel. Maar de look is nagenoeg identiek gebleven. En het leukste van alles: het ding kan een topsnelheid halen die zelfs een T-1000 doet fronsen.

Het gevaarte is momenteel te bewonderen op de beurs ‘Hollywood Dream Machines‘ in Los Angeles. ’s Werelds grootste exhibitie met bekende voertuigen uit de filmwereld.

I’ll be back…?  Niet met deze moordmachine: rechtdoor blijven vlammen!

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More