Apéro’clock: da’s een pak beter dan de avondklok

Schol, proost, cheers, nashe zdoróvje, santé, saluté, zum whol…

Voor een aperitief zoekt niemand naar een excuus, want een aperitief ís het excuus. Een apéro is de sleutel op de deur naar het rijk der vrijheid. Aperitieven staat voor een begin van meer. Klinken op wat gaat komen, luierend samen niets doen, babbelen en lullen over veel en weinig, emotioneel debriefen in stijl.

Het goede nieuws is dat het straks weer mag. Weg met het slechtste idee van de pandemie: het E-perititief. Nooit een succes geweest en prematuur ten grave gedragen.

Drinken doe je met mate(n) en… vaak op het onverwachtse. In de wetenschap dat de beste feestjes, de onverwachte feestjes zijn, werd een nieuw concept ontwikkeld: Apéro’clock. Oftewel kant en klare pakketten waarmee je meteen het glas kan heffen en een nootje kan kraken. Je bestelt een pakketje, 15 minuten later klink je. Wit wijntje? Gin & Tonic, biertje, vleesje, chips?

Een nieuw concept dat van start gaat in Antwerpen. Bestellen doe je online, afhalen doe je (voorlopig) aan de Scheldbocht. Laat de zomer maar komen.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door Apero’clock (@aperoclock.be)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More