Antwerps kamermeisje: “Welke normale gast spuit nu in een kast?!”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Het is een klassieker aan het begin van de grote vakantie: onlangs deed de Britse tabloid ‘The Sun’ een rondvraag bij kamermeisjes van hotels, wat voor gekke dingen zij zoal meemaken tijdens hun werk. Ook de Vlaamse pers nam dit over, maar wij vroegen ons af wat er zich zoal afspeelt in Vlaamse hotels.

En dus staken we ons licht op in een Antwerps viersterrenhotel, alwaar wij enkele kamermeisjes vonden die met ons hun strafste verhaal wilden delen.

Kamermeisjes – al zijn er ook wel kamerjongens – zijn de mensen die hotelkamers opruimen en schoonmaken. Het is een vrij zwaar beroep: in drukke tijden maken ze meer dan twintig kamers per dag schoon. In vele hotels moet een kamer na uiterlijk een half uur weer piekfijn zijn. En dat is niet altijd evident: sommige gasten maken er echt een zootje van. En dan zijn er ook nog gasten die andere dingen van de jongedames verwachten, zo blijkt…

“Mijn ergste ervaring is van toen ik nog maar enkele dagen aan de slag was,” steekt het eerste kamermeisje van wal. “Ik moest de kamer doen van een Italiaanse zakenman, die enkele dagen bij ons zou verblijven. Ik klopte aan en het bleef stil, dus ging ik naar binnen. De man was bezig op zijn laptop en droeg alleen een onderbroek. ‘Ik zal straks wel terugkomen,’ verontschuldigde ik me, maar hij gebaarde dat ik mijn ding kon doen.”

“Terwijl ik zijn bed opmaakte, zat hij me constant te bekijken. Plots stond hij recht van zijn stoel en zag ik duidelijk dat hij, euh, opgewonden was. Hij smeekte me om intiem met me te zijn, waarna ik aanstalten maakte om weg te gaan. Hij greep me bij de pols en zei: ‘Please! Only 3 minutes I need, or my balls will explode!’

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More