Antwerpenaar vindt dé manier voor snelle terugkeer naar vrijheid (video)

De Anuna’s en Greta’s van deze wereld gaan er misschien niet blij mee zijn, maar het is wel een oplossing…

In België vind je de grootste coronagekkigheid. Wie westwaarts trekt met de trein, die moet aan het raam gaan zitten. Spoor je in tegenovergestelde richting, mag je kiezen waar je gaat zitten – om maar iets te noemen.

De enige manier om aan al die kolder te ontsnappen, is het vaccin. Van zodra minstens zeventig – of is het tachtig, want daar zijn knappe koppen het niet helemaal over eens – procent van de bevolking is gevaccineerd, zullen we weer stilaan naar het ‘normale’ leven kunnen.

Alleen: ook dat loopt heel erg mis in ons land. Wordt er vol trots de opening van ‘s lands grootste vaccinatiecenter aangekondigd, komt er ‘s anderendaags niemand opdagen… omdat ze de uitnodigingen vergaten te versturen. Leveringen lopen mis, vaccins worden in de vuilbak gekieperd, noem maar op. In ons land kàn het vaccin nooit de oplossing zijn, dat hadden we HIER al eens uitgebreid verteld.

Inmiddels geniet de mensheid in verschillende landen op deze aardkloot alweer met volle teugen van hun vrijheid. In verschillende zuid-oost-Aziatische landen is het virus op wonderbaarlijke wijze weer verdwenen, terwijl er van een vaccinatiecampagne nog steeds geen sprake is. In Afrika zijn er landen waar ze amper over corona hebben gehoord. Op Brexit-eiland zijn zopas een aantal regels weer opgeheven, omdat een belangrijk deel van de bevolking reeds een vaccin kreeg. Ook aan de andere kant van de Grote Plas zijn inmiddels al heel wat staten waar ‘coronaregels’ weer gedeeltelijk of zelfs geheel verdwenen zijn, omdat het er vooruitgaat met het vaccineren.

Er is echter een manier om, als Belg, onmiddellijk je vaccin te krijgen: registreer je vandaag voor een vaccin in pakweg Las Vegas, en krijg morgen je prik. Cain Ransbottyn probeerde het, en het blijkt nog te werken ook.

Er kleven enkele voordelen aan. Amerika vaccineert niet met de omstreden vaccins die mogelijks bloedklonters veroorzaken. Als kers op de taart laat je jouw prik ook nog eens zetten op kosten van de Amerikaanse belastingbetaler. En wie zich laat prikken in de States, krijgt gratis donuts.

De nadelen? Je ticket naar ginder moet je natuurlijk zelf betalen, en dat kost iets meer dan pakweg een volle tank voor je auto. Bovendien stoot je er bakfietsbestuurders mee tegen de borst. Maar hey: met een beetje chance win je jouw vliegtuigticket terug in het casino ginds.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More