Antwerp supporters willen Lamkel Zé lynchen na frats met een Anderlecht-shirt

“Hij heeft op de ziel van de club getrapt.”

“Zoiets doe je niet”, zei Antwerp-manager Sven Jaecques in het ‘VTM NIEUWS’. “Het is niet leuk om te zeggen, maar het is een publiek geheim dat Didier qua intelligentie niet ‘de top van de top’ is.” Dat is een straffe uitspraak in tijden van ‘Black Lives Matter’. Lamkel Zé kwam deze week in een truitje van Anderlecht naar de Great Old en wilde dat ook doen in eentje van aartsrivaal Beerschot.

Voor de Antwerp supporters was dat een frats te veel. De zwarte sjotter kreeg daarop het ene dreigement na het andere in zijn bus. Om te vermijden dat de intelligente jongen in de vijver voor het Antwerp Stadion zou terecht komen, krijgt hij nu politiebescherming. Er is een patrouille bij Lamkel Zé op bezoek geweest, om hem te vertellen dat het provoceren van supporters zijn fysieke integriteit in gevaar zou kunnen brengen. De vraag is of hij die moeilijk verwoorde boodschap begrepen heeft.

De nieuwe coach Frank Vercauteren – die gisteren nog van Marc Van Ranst een veeg uit de pan kreeg – mag al meteen een eerste brandje blussen. Hij laat weten dat de deur nog altijd openstaat voor de flauwe grappenmaker.

Lamkel Zé heeft zich ondertussen in een videoboodschap verontschuldigd: “Ik heb zo gereageerd omdat ik veel aan mijn hoofd had.”

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More