Antwerp FC: alle 12.500 abonnementen voor volgend seizoen verkocht

En of het een teken van supporterstrouw is? Bij Antwerp FC zijn alle 12.500 abonnementen voor volgend seizoen de deur uit. Weliswaar zijn het er een kleine 1.000 minder dan vorig seizoen, aangezien er door de grote verhuis van sfeertribune 2 naar de nieuwe tribune 4 iets minder capaciteit kan aangeboden worden, maar het blijft opmerkelijk natuurlijk. Na corona is de honger naar het competitievoetbal groot, zonder meer.

Nu alle abonnementen de deur uit zijn, zijn er per competiewedstrijd nog een 2.000tal “rest”-tickets ter beschikking, waarvan de helft apart wordt aangeboden voor business-doeleinden.

Doordat de oude sfeertribune 2 dicht ging, moesten al die supporters verhuizen naar de nieuwe tribune 4, achter het doel en aansluitend op de hoofdtribune. De nieuwe tribune heeft onderaan 3.800 staanplaatsen en bovenaan 3.700 zitplaatsen. Maar aangezien de staanplaatsen voor Europese wedstrijden moeten omgevormd worden tot zitplaatsen en de capaciteit op die manier ongeveer gehalveerd werd, verkocht de club niet alle plaatsen aan vaste abonnees.   

De club behoudt ook haar “free your seat”-systeem, waarbij abonnees die op een bepaalde wedstrijd niet aanwezig kunnen zijn, hun plaats via de club te koop aanbieden. 

Alle abonnees kunnen vanaf 4 juli hun abonnement gaan ophalen op de club, en dit elke dinsdag, donderdag en zaterdag. Na twee weken is dit nog enkel op donderdag en zaterdag.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More