“Ann Van Elsen is net een lolly: grote kop en schraal lijf”

Want dinsdag is boekskesdag!

Ann Van Elsen, inmiddels 41, en haar 56-jarige wederhelft Filip De Snoeck hebben tijdens de coronacrisis vooral ‘trager geleefd’, zo lezen we vandaag in ‘Dag Allemaal’. “Want als je in zo’n raar jaar wordt gedwongen om thuis te blijven, dan kan zo’n crisisperiode pijnpunten extra blootleggen. Wij zijn allebei beter gaan beseffen dat je water bij de wijn moet doen.”

Allemaal goed en wel, maar wat heeft dat nu met die lekstok te maken. Wel, het deed ons terugdenken aan jaargang 2008 die we vorige week online zetten. In het nummer acht daarvan, vertelt Alex Agnew over zijn ergernissen, en dat zijn er heel wat. Eén daarvan is te magere vrouwen:

“Waarom moet elke mooie vrouw die een beetje beroemd wordt meteen vijftien kilo kwijtraken, terwijl ze al geen overschot had? In België zie je dat ook. Ann Van Elsen was vroeger een heel schoon meisje met een prachtig figuur en mooie rondingen. Nu lijkt ze op een lolly: een grote kop en een heel schraal lijf. Elke keer als ik haar zie, wil ik haar vastpakken en zeggen: ‘Hier schat, een boterham. Eet die nu even op. Geloof me, ge gaat u beter voelen!”

Brigitta Callens: zelfde verhaal. Mega-mager, maar wel valse tetten. Net een lolly met twee opgeplakte appelsienen erop. Heeft die niet voor Playboy geposeerd? Dat moet dan de Darfur-special geweest zijn.”

“Of Angelina Jolie. Die is al zo schoon dat ze van een andere planeet lijkt te komen. Maar nu ze zich het Ethiopisch ideaal heeft aangemeten, behoort ze helemaal niet meer tot het menselijk ras. Ik zit te wachten tot ze haar komen halen met een vliegende schotel met laserlampjes. Mijn boodschap aan al die grieten: kom een paar kilo bij, het zal jullie goeddoen!”

 
 
 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More