Angelina Jolie keert eindelijk terug naar het witte doek

216

Hoewel ze die stap zelf schoorvoetend heeft gezet, zijn wij daar blij om.

“Ik heb nooit graag voor de camera gestaan”, beweerde Jolie in 2015 nog, maar dat kunnen wij maar moeilijk geloven. Sinds 2010 doet ze het in elk geval rustiger aan wanneer het op acteren aankomt en gaat haar aandacht voornamelijk naar regisseren, humanitair werk en haar gezin. Dat zijn nochtans weinig lucratieve bezigheden, waardoor Angelina’s vermogen, mede dankzij de aanslepende scheiding van Brad Pitt, de laatste jaren aanzienlijk geslonken is. De actrice zou nog ‘maar’ 64 miljoen euro op haar rekening hebben staan.

In plaats van de broeksriem aan te spannen besloot Angelina dan maar om het roer om te gooien en weer een aantal filmrollen aan te nemen. Het vervolg op de succesvolle Disney-film Maleficent werd al aangekondigd en Jolie tekende ook voor de actiethriller Those Who Wish Me Dead en de rol van superheldin Thena in de nieuwe Marvel-reeks Eternals.

We zijn benieuwd of Jolie, ondertussen 44 jaar en nog steeds een beeldschone dame, het acteren nog niet verleerd is. We hopen voor haar dat het kaskrakers worden en zullen in elk geval op de eerste rij klaarzitten wanneer ze haar superheldenpakje aantrekt.

REACTIES

Lees ook Meer van deze auteur