André Hazes verklapt de echte reden van breuk met zijn Monique

De bekendste Nederlandse Vlaming klapt uit de biecht.

Het was’dé breuk van het jaar in de Lage landen. Charmezanger – en zoon van – André Hazes vertrok bij zijn Moniek. Vlaanderen en Nederland kende het koppel van hun realityshow en leefde mee. Ook toen André even later weer terugkeerde en Moniek haar groot hart toonde. Vervolgens vroeg Hazes haar te huwelijk.

Nu, maanden later, doet André zijn verhaal bij Linda de Mol. Het was al een tijdje niet echt koek en ei tussen André en Monique voor hij zijn boeltje pakte. “Ik had op een gegeven moment een eigen huisje en daar woonde ik al. We waren nog niet echt uit elkaar, maar ik zat op een gegeven moment op de bank en zei: ‘Als jij niet kan leven met hetgeen wat mij gelukkig maakt, dan moeten we ermee stoppen”, aldus Hazes. En waar kon Monique dan niet mee leven ? Alcohol. Schokkend als je weet dat André getekend is door het gedrag van een vader die het drinken niet kon laten.

Monique had het gehad met feestend Andreetje en zei dat het over was. André vertelt dat hij toen de deur is uitgegaan. “Het was echt klaar. Toen dacht ik echt dat ik in mijn recht stond. Ik was er heilig van overtuigd.”

En hij zocht Bridget Maasland op als een soort partner in crime. “Ik dacht: dit is het walhalla, ik kan zijn wie ik echt ben. Dat dacht ik. Ik kwam er best wel snel achter: dit is eigenlijk helemaal niet het leven.”

Een moedige bekentenis.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More