André Hazes jr. is weer single

Bridget Maasland (45) en André Hazes (26) zijn uit elkaar.

“André is op Valentijnsdag zijn spullen bij Bridget gaan ophalen”, met dat (grote) nieuws kwam gossip-blad Privé. Niet dat dat onze zaken zijn, maar als je jezelf zo verkoopt aan de media als André Hazes, dan moet je de roddel erbij nemen. Hazes is een commercieel product en leeft bij de gratie de showbizz-glitter. Zonder al de poeha zou luidruchtige André niet meer dan een zanger van simpele smartlappen zijn. Toch?

“Door de druk die op onze relatie lag en alle aandacht die ervoor was, hebben we besloten om er een punt achter te zetten”, zo laat het duo nu weten aan RTL Boulevard. Klagen over alle aandacht terwijl je om aandacht vraagt, dus.

Drie maanden geleden sprong Hazes van het ene bed naar het andere. De lakens waren nog warm van zijn ex Monique toen Bridget er al onder lag. Het nieuwe koppel werd opgejaagd door dezelfde media waarmee ze hun brood verdienden en dat zorgde voor de nodige problemen.

Hazes deed Privé zelfs een proces toen ze het 3-jarig zoontje erbij betrokken, maar sloot uiteindelijk een deal met hen. Bridget ging op haar beurt ook procederen omdat het volgens haar niet klopte dat er werd geschreven dat de twee al in 2014 met elkaar hadden geflikfooid. Ze kreeg ongelijk.

Het levensliedje over de eeuwige liefde was dus van korte duur.

Hoge struiken vangen veel wind.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More