André Hazes en zijn grote liefde weer uit elkaar

Geen huwelijk voor ideale schoonzoon André.

“Ik ben heel erg benieuwd wie hij volgend jaar met kerst gaat vragen om met hem te trouwen”, zei een verbitterde Bridget Maasland toen André Hazes met hangend pootjes terug naar Moniek was gegaan en haar zowaar ten huwelijk had gevraagd. Het was ’dé breuk van het jaar in de Lage landen toen charmezanger – en zoon van – André Hazes vertrok bij zijn Moniek en bij Bridget in bed kroop. En het was wereldnieuws toen hij Moniek even later tot de liefde van zijn leven uitriep en haar ten huwelijk vroeg.

Nu zit er opnieuw een haar in de relatieboter. Het Nederlandse weekblad ‘Story’ meldt dat de twee uit elkaar zijn. Dat nieuws wordt nu ook bevestigd door het management van de zanger. “Het leek in eerste instantie allemaal goed te gaan, maar er kwamen steeds meer spanningen en ruzies.”

Ondanks de gezondere levensstijl van de charmezanger en dat de alcohol een bijrol kreeg, kwamen er blijkbaar toch weer spanningen. De verloving was op 12 december 2020, maar een huwelijk lijkt er niet meteen aan te komen. Al weet je maar nooit. In een soap gaan personages nooit in een rechte lijn van A naar B.

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More