Anderlecht wint de match van het jaar en klopt Club Brugge

Vertrouwen geeft je een rugwind op de weg naar het succes.

Het verschil zit ‘em in het vertrouwen. Club Brugge staat dan wel in cijfers eenzaam aan top van de Belgische voetbalcompetitie, de laatste tijd is Club de souplesse kwijt. Het ziet er niet meer vanzelfsprekend uit. Anderlecht daarentegen surft op een positieve golf.

Paars-Wit komt van ver, maar geeft haar negatieve critici wel ongelijk op het veld. Club had dan wel het meeste balbezit, ze speelden Anderlecht niet weg. Vanaken kregen we niet te zien en op de linkerflank miste Badji genialiteit. Had Anderlecht het geluk aan zijn kant, of was het gewoon efficiënt?

De cijfers liegen alvast niet. Kompany haalt met zijn ploeg een 9 op 9. Sterker nog wanneer we resultaten tegen de play off 1-kandidaten erbij halen, dan zou het wel eens kunnen dat Anderlecht verrassend hoog gaat eindigen: zes op zes tegen Antwerp, zes op zes tegen Genk en drie op zes tegen Club: dat is 15 op 18. Vertrouwen geeft je een rugwind op de weg naar het succes.

Anderlecht-Club Brugge: 2-1

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More