Ana Goovaerts: “Waar ik het vaakst complimentjes over krijg?”

EXCLUSIEF VOOR ABONNEES

Het Vlaamse model Ana Goovaerts heeft een zwoele blik om urenlang in te verdwalen, en een lijf om ‘u’ tegen te zeggen en de rest van het alfabet maandenlang te vergeten. Om maar te zeggen: zij moést gewoon een keertje P-babe van de maand worden.

Toen we haar vroegen, zag ze dat onmiddellijk zitten. Ze had maar één wens: “Aan de Brugse grachten is er een hotel. Hotel Die Swaene heet dat. Daar hebben ze mooie kamers. En een héle mooie ‘roze kamer’. In die ‘roze kamer’, daar zou ik doodgraag eens willen shooten.”

En aangezien wij de kwaadsten niet zijn, arrangeerden wij voor Ana die roze kamer.

Stel jezelf eens voor aan onze lezers?
ANA: “Mijn naam is Anastasia, kortweg Ana. Ik heb Oekraïense roots, en verblijf reeds negen jaar in België. Ik ben freelance model, workout enthusiast, traveller en ik noem mezelf ook spiritual gangster.”

“In mijn vrije tijd maak ik mooie schilderijen, vooral portretten van vrouwen. Een van mijn grote passies is koken: ik hou van de Aziatische keuken. Modeling, dat vind ik ook heel leuk. Wat ooit als een hobby begon, is nu mijn passie en mijn werk, en dit dankzij Filip Moerman, die mij de knepen van het vak leerde.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
ANA:
“Ik investeer heel veel tijd aan mijn uiterlijk en train vier keer per week met een personal trainer. Ik ben wel gelukkig met mijn lichaam: de meeste complimentjes krijg ik over mijn mooie benen.”

Wat staat er zoal op je bucketlist?
ANA: “’Dankzij’ corona is mijn bucketlist nog langer geworden. Maar mijn grootste droom is toch nog altijd een wereldreis maken.”

Met welke beroemdheid wil je ‘ns een keertje op date?
ANA: “Hmm, da’s een moeilijke vraag. Maar als ik echt moet kiezen op uiterlijk, dan Simon Basset uit de Netflix-serie Bridgerton.”

Nog een stoute vraag: de gekste plek waar je ‘het’ al deed?
ANA: “De fitness!”

(MUAH: Shari Parmentier; locatie: Hotel Die Swaene; lingerie: Haute Unique)

1

Image 1 of 9

Voor onze abonnees hebben we nog een extra pittige fotoreeks:

Verder lezen?

Word ook abonnee en lees
alle artikels en digitale magazines

Onbeperkt toegang tot alle artikels
en digitaal archief op PNWS.be.
Stop wanneer je wil.

Eerste 3 maanden €2.99 per maand
Nadien slechts €4.99 per maand

Ben je al abonnee?
Log hier in
en krijg toegang tot alle artikels en digitale magazines.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More