Amerikaanse rapper boycot Nederland tot de ‘klotefeestdag’ van Sinterklaas wordt afgeschaft

Al Jazeera noemt Sinterklaas de hoogdag van het racisme.

“Nederland, ik kan het ‘fucking’ niet geloven. Ik ben teleurgesteld, omdat jullie me altijd zo veel liefde geven. Ik ben ‘fucking’ gekwetst. Schaf deze klotefeestdag af. Stop het verspreiden van haat overal ter wereld”, dat laat de 33jarige rapper weten op de sociale media. Hij voegt er nog een link van Al Jazeera aan toe waar het Sinterklaasfeest door middel van  suggestieve  titelkeuzes wordt voorgesteld als een nazistische hoogdag van het racisme.

Daar is weinig aan toe te voegen. Of misschien toch. Waka, de ideale schoonzoon die de kat de bel aanbindt, post niet alleen zwartepieten-haat op de sociale media, maar nog een aantal zeer voorbeeldige foto’s.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Had a beautiful day hunting now back to the music 👣👣

Een bericht gedeeld door WAKA FLOCKA (@wakaflocka) op

De jongen kan bezwaarlijk een voorbeeld genoemd worden voor deze maatschappij, tenzij je vindt dat iemand die je met een afgezakte broek met een pistool bedreigt politiek correct vindt.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

2006!!! We all started out confused 🤷🏽‍♂️

Een bericht gedeeld door WAKA FLOCKA (@wakaflocka) op


Sinterklaas zal ook niet blij zijn met de vuile tong van Waka. Met zijn songteksten belandt hij sowieso in de zak van zwarte Piet. Stoute jongen hoor die Waka. Of denk je dat je met de volgende songtitels een goede beurt maakt in het grote boek?

I’m A Hater
Trap my Ass Off
All These Bitches
Murda
Fuck Em Up
Get Whacked
Fuck Nogga
Pop That Pussy
Fuck Shit
Let Dem Guns Blam

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More