Amerikaanse miss stuurt naaktfoto’s naar 15-jarige leerling

“Ze waren eigenlijk voor mijn man bedoeld.”

De ouders van een 15-jarige jongen ontdekten dat zoonlief hete gesprekken had met zijn lerares – Ramsey BethAnn Bearse – en brachten de politie op de hoogte.

Die gingen de bikini-babe aan de tand voelen. Zij gaf meteen toe dat ze ‘intense’ babbeltjes had gehad met de jongen. So far so good (beetje), maar toen men er achter kwam dat ze ook foto’s van zichzelf in haar evakostuum had gestuurd, werd de voormalige Miss-kandidate gearresteerd.

Bearse probeerde er nog onderuit te komen met te zeggen dat die voor haar man waren (die zal er waarschijnlijk ook niet mee kunnen lachen), maar men stelde vast dat ze minstens vier naaktfoto’s had gestuurd via Snapchat. Lastig om dat nog als een vergissing uit te leggen natuurlijk.

Bearse is nu veroordeeld tot 2 jaar cel en moet 10 jaar onder toezicht staan. Ze zal bovendien levenslang geregistreerd staan als zedendeliquent. De kans dat ze met die stempel op haar CV nog les mag geven, is onbestaande.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More