Amerikaanse jeugd vlucht naar Miami om te feesten (video)

De knaldrang is gigantisch.

Als koeien die weer de wei in willen, snakken jongeren er naar om volledig uit de bol te gaan en zich te bezatten. De wilde nachten, de verbondenheid op feesten, het met veel bezwete mensen samenzijn en de onenightstands. Ervaringen die de studenten nu allemaal worden ontzegd en die je maar één keer in je leven kan meemaken.

In ieder normaal jaar is Spring Break de periode voor elke Amerikaanse student waarin menig hersencel naar de vaantjes wordt gezopen en de condoomautomaat overuren draait.

Duizenden jongeren die de buik vol hebben van de coronamaatregels zitten op dit moment in Miami Beach, hopend op een spontaan feestje dat uitbreekt in plaats van een besmettingsgolf. 

Het resultaat? Honderden arrestaties, gewonde agenten en nooit geziene samenscholingen. 

Ondanks de publieke afkeer blijven de jongeren in massa’s opdraven, hetgeen leidt tot overvolle terrassen, dorstige keelgaten en rondslingerende mondmaskers.

Dit ondanks de avondklok en het verbod op sterke drank en muziek.

“De reden waarom ik hier ben? Omdat mijn moeder het verboden had. De pot op met dat coronavirus, het is nu dat we ervan moeten profiteren”, aldus een student aan de Amerikaanse pers.

Spring break duurt nog tot half april. Knallen of niet knallen, dat is dus de vraag.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More