Amerika vaccineert met prutsnaalden

Normaal gezien kijk ik niet naar Iedereen beroemd op VRT. Behalve als Evelyn Cools opduikt. Dan mag je me storen.

Gisteren konden we zien hoe Evelyn haar coronavaccin in de VS kreeg. Dat was toch wel even schrikkken. Van alle verpleegsters hadden ze net die ene gekozen met een tremor. Bibberen en beven. En toen de naald amper in de bevallige bovenarm van singer-songwriter Evelyn stak, begon de lange naald plots gevaarlijk te plooien. Dat hebben we nog nooit gezien. Nochtans werd er in onze familie veel geprikt door een verpleegster (moeder), munganga/dokter (grootvader) en cardioloog (neef).

Voor de mensen die de talentrijke en uiterst bevallige Evelyn nog niet kennen: Sint-Niklaas blijft een beetje haar ankerpunt in de wereld. Evelyn: “Daar ben ik geboren en mijn hele familie woont er nog. Het is voor ons altijd heel belangrijk geweest om die connectie met Sint-Niklaas te behouden.”

Haar man (spijtig inderdaad) traint om horlogemaker te worden bij het luxemerk Patek Philippe.

En toen ze in North Hollywood woonde, kletste er eens een kakkerlak naar beneden toen ze het douchegordijn opzijschoof: een gigantisch exemplaar, zeker tien kilo (lacht). “Ik ben vrij goed met ongedierte – spinnen, muizen, het doet me niks – maar voor dat monster ben ik toch één van mijn roommates gaan halen, die hem vermorzeld heeft met een flip-flop”, vertelde ze ooit in de Belgische pers.

Meer over Evelyn vind je hier.


Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More