America’s got talent grijpt in bij een act met een kruisboog (video)

Simon Cowell laat een levensgevaarlijk act stilleggen omdat alles fout loopt.

Het is de niet de eerste keer dat de juryleden bibberen en beven bij een act van America’s got talent. Doorgaans zit in hun reactie een flinke dosis theater. Maar deze keer was hun angst echt.

Een kruisboogschutter – die in seizoen 10 van Britains got talent al eens zijn kans waagde – vroeg jurylid Alesha Dixon op het podium om een soort van Russische roulette met pijlen te spelen. Boogschutter Ben Blaque liet zich vastbinden aan een doelwit, terwijl Alesha één voor één pijlen op hem moest afvuren in een volgorde die zij zelf mocht kiezen. “Wat gebeurt er als ze de trekkers in de verkeerde volgorde lost, word je dan in het hart geschoten?”, vroeg Cowell. “Ja”, zei Ben. “Maar ik geloof in haar en ik ben nergens bang voor.”

Jurylid Howie drukte meteen op de rode knop toen Ben de veiligheidspal op zijn kruisboog vergat. Heidi Klum en Simon Cowell vroegen ook om te stoppen omdat ze vreesden voor een ongeval. Toch bleef de act doorgaan, tot één van de kruisbogen bokkeerde en de act definitief werd stil gelegd.

De schutter werd meteen naar huis gestuurd.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More