American football-speler bezorgt scheidsrechter een hersenschudding (video)

Hoe voelt het om geraakt te worden door een onstuitbare snelheidstrein van 1,80m groot en 102 kilo zwaar?

De scheidsrechter Fred Garcia, aanwezig tijdens de de American Football-wedstrijd tussen Edinburg High School en PSJA High School in het Amerikaanse Texas, zal het je weten te vertellen. Want hij ligt momenteel in het ziekenhuis met een hersenschudding en een geblesseerde schouder.

Hij had namelijk de achttienjarige Edinburg-speler Emmanuel Duron naar de bank gestuurd na meerdere overtredingen. Dik tegen de zin van Duron, die opeens uit het niets besliste de scheids te rammen met volle kracht.

Duron werd vervolgens onder politiebegeleiding het veld af- en het stadion uitgevoerd. Hij wordt momenteel aangeklaagd voor slagen en verwondingen en mag wellicht zijn football carrière adieu fluiten.

Het is trouwens niet de eerste keer dat Duron, die onder meer ook worstelkampioen is en in het voetbalteam van de school speelt, in opspraak raakte. Zo werd hij afgelopen seizoen al langdurig geschorst tijdens het voetbalseizoen, nadat hij een fysieke aanvaring had met een tegenstander.

Actie vanaf 00:25s.

 
 
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More