Amelie D’hoop: “Ik zou ‘m niet uit mijn bed duwen”

Zo, wie zou er niet uit de bedstee geduwd worden?

Naast Miss België, Miss Aardbei, Miss Pruim, Miss Patat en het meer gerenomeerde Miss Exclusive, is er ook jaarlijks het prestigieuze Queen of the Models.

Queen of the Models is, in tegenstelling tot de voorgaanden, echter geen Missverkiezing. Het is de enige originele, grootste modellenwedstrijd in ons land voor dames die een carrière willen uitbouwen als model.

De finalistes van editie 2021 zijn bekend, en die stellen we graag éen voor één aan jou voor.

“Hey iedereen, ik ben Amelie D’hoop uit Antwerpen. Ik ben een twintigjarige jongedame, met een groot hart voor dieren. Ik ben geboren onder het sterrenbeeld Leeuw, en heb een passie voor fitness en modelleren. Ik sta klaar om de wereld te ontdekken met een lach op mijn gezicht. Mij maak je altijd blij met gezelligheid, lieve lachende mensen. Ik kijk ook graag uit naar een kop warme chocomelk met een toef slagroom. Ik zit ook graag – meestal al zingend – achter mijn piano.”

“Graag zou ik mijn carrière als model een boost in de juiste richting willen geven, alsook mijn zelfvertrouwen opkrikken. Dat zijn ook meteen de redenen waarom ik nu meedoe aan QOTM.”

“Ik wil daarnaast ook een voorbeeld zijn voor jongedames die zich niet wel in hun vel voelen. Vroeger werd ik enorm veel gepest, en ik heb daar een laag zelfbeeld aan overgehouden. Toch weerhoudt me dat niet om mijn dromen nu waar te maken. Wat ik het liefst van al zou willen bereiken, is oprecht blij zijn met mezelf, en in de spiegel kunnen kijken zonder me minderwaardig te kunnen voelen.”

“Ik ben mijn weg aan het timmeren naar mijn droomjob: personal trainer.”

“Als ik met eender wie een keer op date zou kunnen gaan, dan zou het Aquaman himself zijn: Jason Momoa. Niet alleen omdat ik hem een knappe man vind – ik zou hem niet uit mijn bed duwen – maar ook omdat ik met hem zou kunnen praten over fitness, en specifieker nog mijn schema. Ik zou met hem het liefst van al op date gaan in Costa Rica, de plaats waar ik mijn hart heb verloren.”

(Fotograaf: John Vermeeren, MUAH: Sandra Anthonissen)

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More