Altijd homerun dankzij deze glazen honkbalknuppel gevuld met whisky (foto’s)

Je bent gek van whisky en je wil dat ook tonen aan je gasten?

Er bestaan verschillende manieren om de lekkere drank aan je gasten te serveren, maar onthoud… eerste indruk is alles! Komt een glazen whiskygeweer met bijhorende kogelglaasjes wat te gewelddadig over? Geen probleem, je kan ook de sportieve richting uitgaan betreft het bewaren van je dure whisky.

Met de Baseball Bat Whiskey Decanter kan je misschien niet afrekenen met je verraderlijke vrienden à la Al Capone, maar je kan ze wel groen laten zien van jaloezie. Want het is namelijk een prachtig object dat elke whiskyliefhebber kan waarderen.

Gemaakt van borosilicaatglas – dat een langere levensduur heeft dan de meeste andere glassoorten – met een houten accent aan het handvat en aan het uiteinde een elegante glazen draaiknop. De knuppel is 50 centimeter lang en er kan 750 ml in.

De whiskyknuppel wordt geleverd op een staander van mahoniehout en je krijgt er vier Baseball Whiskey Glasses bij. En dat allemaal voor de prijs van maar 75 euro.

Het leukste van alles? Je hebt geen honkbal nodig om een homerun te slaan!

1

Image 1 of 4

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More