“Als minderjarige 3 x gedwongen tot seks met prins ‘randy Andy’ Andrew”

902

Andere media schrijven dat volgens ‘vrijgekomen rechtbankpapieren’ prins Andy zijn hand op de borst van studente Johanna Sjoberg had gelegd. Maar er zijn ook nog andere ‘vrijgekomen papieren’ waar over gezwegen wordt, en waar het zelfs gaat over een orgie met de prins…

Miljardair Jeffrey Epstein werd verdacht van kindermisbruik, en pleegde nu (allicht) zelfmoord in zijn cel. Allicht, want er doen thans nogal wat complottheorieën de ronde. Maar nu komen er van de zaak ook andere dingen bovendrijven.

In verschillende kranten lezen we het volgende: volgens vrijgekomen rechtbankpapieren vond het incident plaats in 2001. het slachtoffer was de toen zeventienjarige universiteitsstudente Johanna Sjoberg. Volgens haar zou prins Andrew zijn hand op haar borst hebben gelegd in het appartement van Epstein in New York.

Het Britse koningshuis heeft inmiddels gereageerd dat er niks van waar is. Maar… wie de moeite doet om de ‘vrijgekomen rechtbankpapieren’ even te lezen, die komt dingen tegen die wel wat verder gaan dan ‘hand op de borst’.

“Epstein dwong me meerdere malen tot seks met Prins Andrew. Ik deed het drie keer met hem, waaronder één orgie. Ik wist dat hij een lid van het Brits koningshuis was, maar ik noemde hem gewoon ‘Andy’.

“Ik was in Londen en Epstein vertelde me dat ik een prins zou ontmoeten. Hij vertelde me dat ik alles moest doen wat de prins van me zou verlangen. Ik werd aan hem voorgesteld en we kusten formeel elkanders wang.”

….

“Op een bepaald moment lieten ze mij met Andy alleen boven. We gingen naar de badkamer, en vervolgens de slaapkamer, waar we seksuele handelingen verrichtten. Daarna ging hij er snel vandoor met zijn security.”

….

“Ik kreeg later 15.000 dollar. Dat geld was om te zwijgen over wat ik had uitgespookt met de prins.”

“De tweede keer dat ik seks had met prins Andrew, was in New York. Ik was nog steeds 17. Ik was verrast hem opnieuw te zien. Epstein en Maxwell grapten over ‘Randy Andy’. Ik had de indruk dat Andy was gekomen omdat hij Epsein moest ontmoeten, maar ook om seks met mij te hebben. Op een gegeven moment moest ik naar boven met Andy. Daar hadden we seks. Dit keer kreeg ik maar 400 dollar.”

“De derde keer dat ik seks had met Andy, was tijdens een orgie op Epsteins privé-eiland. Ik was toen al wel 18. Epstein, Andy en ikzelf samen met acht andere meisjes hadden er seks. De andere meisjes waren volgens mij nog minderjarig, en spraken amper Engels.”

Soit, onder het volledige document.

REACTIES