Allison Scott over rukkende Sean Dhondt: “De pot op!”

Sean Dhondt maakte een verse portie mannenpap speciaal voor ‘Evelien’, die achteraf bekeken een vent bleek te zijn. Allison Scott, de wederhelft van Sean Dhondt, had goesting om een moord te plegen toen ze daar achter kwam…

Dat vertelt ze zelf in ‘Kat zonder Grenzen’: “Ik zal die dag nooit vergeten. Het voelde alsof mijn hart uit mijn borstkas gescheurd werd, ik wist niet hoe ik me moest voelen. Ik begon gewoon te lachen, maar ik was enorm kwaad.”

“Ik zei hem dat hij moest vertrekken. Het maakte me niet uit waar naartoe, maar ik wilde hem niet meer zien. Ik wilde hem vermoorden, dus het was beter dat hij niet in mijn buurt was. Hij is weggegaan, en we hebben er later wel over gesproken. Het was moeilijk voor hem om me alle details te geven. Ik heb het meeste dus van anderen gehoord.”

Niet iedereen zag het getrek aan zijn puddinggeweertje als bedrog, zo vertelt ze nog: “Er zijn mensen die dit niet zien als écht vreemdgaan. Maar voor die mensen heb ik een boodschap: de pot op!”

Of inmiddels alles terug koek en tikkenei is tussen hen, wilde de knappe blondine niet kwijt.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More