Aliens verantwoordelijk voor wereldwijde verwijdering internetgeschiedenis

Je kon er deze maand niet omheen op de social media: wat begon als een grap, groeide uit tot een wereldwijd fenomeen.

Miljoenen mensen spraken namelijk online af om het militaire domein Area 51 in de Amerikaanse Nevadawoestijn te bestormen. Het idee hierachter was dat zelfs het leger zoveel volk niet zou kunnen tegenhouden en dat men dan eindelijk te weten zou komen of er op deze locatie daadwerkelijk buitenaardse wezens worden verborgen.

Als we denken aan levende wezens die op een totaal andere planeet leven, moeten we spontaan aan de Wetstraat denken, maar toch blijft Area 51 het meest tot de verbeelding spreken. “Als we lopen zoals Naruto, kunnen de kogels ons niet tegenhouden”, aldus de organisator Matty Roberts. Naruto verwijst naar een populaire Japanse stripfiguur uit de Manga-cultuur die heel snel kan lopen. 

Hoe dit in zijn werking zou gaan, toont hij hier beneden gracieus.

Maar ondertussen moet ook Roberts toegeven, dat zijn grapje “enge” proporties heeft aangenomen. Het sneeuwbaleffect maakte van de mop een ware internetsensatie, in die mate dat het Amerikaanse leger via The Washington Post zelfs een waarschuwing de wereld instuurde: “Area 51 is een open trainingscentrum voor de Amerikaanse luchtmacht, en we willen iedereen ontmoedigen om in de zone te komen waar we gewapende Amerikaanse troepen trainen.”

Het jagen achter aliens heeft ondertussen ook zijn effect niet gemist op de 18+ sites. Zo ging de zoekterm ‘Area 51’ op 16 juli op P0rnhub opeens van nul naar bijna 60.000. Ook kinky filmpjes van buitenaardse proporties worden deze maand massaal bekeken.

De populairste term lijkt zelfs momenteel ‘Alien Impregnation‘ te zijn, waar menig puisterige pubers ervan fantaseren hoe het zou zijn om een marsmannetje (of beter gezegd marsvrouwtje) te bezwangeren. Om daarna hun internetgeschiedenis weer te wissen natuurlijk, dat spreekt voor zich.

E.T. & co stoppen best even langs de apotheek, wanneer ze beslissen een bezoekje brengen aan onze aardkloot gevuld met geile bewoners.

1

Image 1 of 4

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More